Търсене в този блог

четвъртък, 25 юли 2013 г.

ДЕКОРАЦИЯ НА ДЕТСКА СТАЯ С ПОМПОНИ

   Ако сте на път да обзавеждате детска стая за бебето и се нуждаете от свежи идеи за декорирането и, които са едновременно шик и  на ниска цена можем да ви предложим такива с помощта на хартиени и платнени помпони. Те изглеждат прекрасно, свежо, цветно и забавно. 
Разгледайте  няколко идеи, които биха ви били от полза.

11
1. Изображение Източник: Nursery Project

  Това е стая за момиченце, където присъства бледо розовият акцент в стените. Някъде в единият ъгъл вибрира сноп от цветни помпони, които изглеждат закачливо на фона на пастелният нюанс на стената. Белите мебели също изглеждат добре сред помпоните.
                                           21
2. Изображение Източник: Hous of Turquoise

Това е детската стая за бебето момченце – изцяло в бял цвят,  с добавени като искри сини помпони  над  кошарката и скрина.
 31
3. Изображение Източник: Apartment Therapy

 На първата детска стая на тази снимка е декорацията е представена  като градина от ярки цветни помпони в розови и оранжеви тонове над легълцето.  Втората  стая също е представена с цветна градина от помпони на легълцето, само че в пастелни тонове.
 41
4. Изображение Източник: Chic and Cheap Nursery

   Тази детска стая е предназначена за бебе момиченце, със сиви стени и бяло детско креватче. За да внесем  малко жизненост, енергия  може да добавим пом-пони  в бяло, пастелно синьо, лилаво и зелено .
 51
5. Изображение Източник: Etsy

      Показани са помпони от плат в жълто, синьо и зелено цвят  - идеален за детската стая на момченце.
 61
6. Изображение Източник: Chic and Cheap Nursery

   Това е детската стая отново за бебето момче -  с цветна комбинация от сиво, жълто и бяло ,  помпони в същите нюанси  са окачени над детското креватче.
 71
7. Изображение Източник: Kohls

    Дизайна на тази стая е проектиран както за момченца така  и за  момиченца . Окачените помпони следват нюансите на тапетите и детското легълце.
 81
8. Изображение Източник: Chic and Cheap Nursery

  В тази детска стая с бяло като основен цвят са добавени помпони с пастелни окраски изглеждащи готини и шик. Вашето малко момиченце ще се радва да прекарва времето си в детска стая,  украсена  по този начин.